Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολιτική απορρήτου για το Top10Supps

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για την πολιτική απορρήτου μας

Τα προσωπικά σας θέματα

Η αποστολή του Top10Supps είναι να σας εξυπηρετήσει ως την πιο αξιόπιστη πηγή συμπλήρωμα σας για το ταξίδι σας στην υγεία και την ευεξία. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, μας εμπιστεύεστε τις πληροφορίες σας. δεν αναλαμβάνουμε ελαφρά αυτή την ευθύνη. Δουλεύουμε σκληρά για να την προστατεύσουμε, υποσχεθούμε ότι θα είναι πλήρως διαφανείς, θα καταστήσουμε εύκολο να την καταλάβετε, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας (περιγράφονται παρακάτω). Σκοπός είναι να σας δώσουμε μια κατανόηση για τις πληροφορίες που συλλέγουμε, γιατί τη συλλέγουμε και για το πώς μπορείτε να έχετε λόγο σε αυτό, απευθυνόμενοι με αιτήματα.

Αποτελεσματική: Μάιος 23, 2019


Περιεχόμενα

Εισαγωγή

Το Top10Supps.com και / ή το Top10Supplements.com ("εμάς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://top10supps.com ή / και https://top10supps.com (εφεξής αναφερόμενος ως "Υπηρεσία").

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας με ποικίλους τρόπους, όλα χωρίς να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τις πιο δημοφιλείς κατατάξεις συμπληρωμάτων, να τις δείτε όλες, να διαβάσετε μεμονωμένες αναθεωρήσεις προϊόντων, να βρείτε συμπλήρωμα ανά κατηγορία ή / και στόχο.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας.

Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

Ορισμοί

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα αυτό που διαβάζετε, ακολουθούν οι ορισμοί των βασικών όρων που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στους Όρους Χρήσης (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά) · θα πρέπει να έχετε ερωτήσεις παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συνεργάτες

Στο διαδικτυακό λιανικό εμπόριο, η υπαγωγή είναι κοινή στο μάρκετινγκ και την πώληση. Βασικά σημαίνει ότι κάποιος, όπως λέει ο Amazon, έχει έναν ιστότοπο όπου πωλεί προϊόντα και πληρώνει προμήθεια σε άλλες οντότητες που τους στέλνουν αγοραστές. Έτσι, όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο Amazon από τον ιστότοπό μας και αγοράζετε κάτι εκεί, πληρώνομαι προμήθεια (συνήθως γύρω από το 4%).

Για να είμαστε σαφείς, μια θυγατρική δεν είναι μέρος της εταιρείας με την οποία είναι θυγατρικές. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να παραμείνουμε ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί στις απόψεις μας. Διαβάστε μας πλήρη αποκάλυψη θυγατρικών για περισσότερες πληροφορίες και για μια λίστα με προγράμματα θυγατρικών που συμμετέχουμε.

Αλγόριθμος

Μια διαδικασία ή ένα σύνολο κανόνων που ακολουθείται από έναν υπολογιστή κατά την εκτέλεση εργασιών επίλυσης προβλημάτων.

Περιήγηση στο Web του προγράμματος περιήγησης

Με τη βοήθεια μιας τεχνολογίας που ονομάζεται HTML 5, αυτό επιτρέπει στους ιστότοπους να συλλαμβάνουν και να αποθηκεύουν δεδομένα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης σε μια συσκευή. Όταν χρησιμοποιείται σε λειτουργία "τοπικής αποθήκευσης", επιτρέπει την αποθήκευση των δεδομένων σε όλες τις περιόδους σύνδεσης. Αυτό επιτρέπει την ανάκτηση δεδομένων ακόμα και μετά το κλείσιμο και εκ νέου άνοιγμα του προγράμματος περιήγησης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι συναντήσατε αυτό στη λειτουργία "Επαναφορά καρτελών" των προγραμμάτων περιήγησης.

μπισκότα

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο που περιέχει μια σειρά χαρακτήρων που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Όταν επισκέπτεστε ξανά τον ιστότοπο, το cookie επιτρέπει στον ιστότοπο να αναγνωρίζει το πρόγραμμα περιήγησής σας. Όχι μόνο αναγνωρίζετε, τα cookies μπορεί να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες. Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι τα cookies βοηθούν για μια πιο ομαλή εμπειρία περιήγησης.

Αν δεν είστε από αυτούς, μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να αρνηθείτε όλα τα cookies ή για να σας ενημερώσουμε πότε αποστέλλεται ένα cookie. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες λειτουργίες ή υπηρεσίες ιστού ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά χωρίς cookies.

Ελεγκτής δεδομένων

Ελεγκτής δεδομένων: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνο του είτε από κοινού είτε από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες. Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων.

Επεξεργαστές δεδομένων (ή παροχείς υπηρεσιών)

Επεξεργαστής δεδομένων (ή πάροχος υπηρεσιών): κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

Υποκείμενο δεδομένων (ή χρήστης)

Αυτό θα είσαι εσύ. Ορίζεται ως κάθε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και αποτελεί το αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

Συσκευή

Μια συσκευή είναι ένας υπολογιστής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση σε υπηρεσίες. Παραδείγματα συμπεριλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές, smartphones, έξυπνα ηχεία και tablet.

διεύθυνση IP

Αυτή είναι η ψηφιακή διεύθυνση των συσκευών σας για να μιλήσετε. Κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Internet έχει εκχωρηθεί ένας αριθμός γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP). Συχνά χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό της θέσης από την οποία μια συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες (εκτός PII)

Αυτές είναι οι πληροφορίες που καταγράφονται σχετικά με τους χρήστες έτσι ώστε να μην αντανακλούν πλέον ή να παραπέμπουν σε έναν χρήστη με ξεχωριστό προσδιορισμό.

Οι περισσότερες πληροφορίες που συλλέγουμε εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Με εξαίρεση τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εκτός εάν αφήσετε προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία σε σχόλια. ή αν δεν είστε συνεργάτης που συμφώνησε να μοιραστεί το βιογραφικό τους, συνήθως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για εσάς.

Προσωπικές πληροφορίες

Αυτές είναι οι πληροφορίες που μας παρέχετε, οι οποίες σας προσδιορίζουν προσωπικά, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή άλλα δεδομένα που αφήνετε στον ιστότοπό μας, τα οποία μπορούν ευλόγως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

URL παραπομπής

Ένας Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων, γνωστός και ως URL παραπομπής, είναι μια πληροφορία που μεταδίδεται σε μια ιστοσελίδα προορισμού από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, συνήθως όταν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο προς αυτήν τη σελίδα. Η διεύθυνση URL του Referrer περιέχει τη διεύθυνση URL της τελευταίας ιστοσελίδας που επισκέφτηκε το πρόγραμμα περιήγησης.

Ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες

Αυτό αφορά θέματα όπως τα εμπιστευτικά ιατρικά δεδομένα, τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τις πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις ή τη σεξουαλικότητα.

Αρχεία καταγραφής διακομιστή

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε καθημερινά, η υπηρεσία μας καταγράφει αυτόματα τις αιτήσεις σελίδας που πραγματοποιήθηκαν όταν επισκεφτήκατε τους ιστότοπούς μας. Αυτά τα "αρχεία καταγραφής διακομιστών" συνήθως περιλαμβάνουν την ημερομηνία και την ώρα του αιτήματός σας, του αιτήματος ιστού, της διεύθυνσης IP, του τύπου του προγράμματος περιήγησης, της γλώσσας του προγράμματος περιήγησης και ενός ή περισσοτέρων cookies που μπορεί να αναγνωρίζουν μοναδικά το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μοναδικοί προσδιοριστές

Αυτή είναι μια σειρά χαρακτήρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μοναδική αναγνώριση ενός προγράμματος περιήγησης, μιας εφαρμογής ή μιας συσκευής. Οι διαφορετικές ποικίλλουν ανάλογα με το πόσο μόνιμες είναι, αν μπορούν να επαναληφθούν από τους χρήστες και πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση. Χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, από την ασφάλεια και την απάτη μέχρι να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και να παρέχουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις.

Για παράδειγμα, τα μοναδικά αναγνωριστικά που αποθηκεύονται σε cookies βοηθούν τους ιστότοπους να εμφανίζουν περιεχόμενο στο πρόγραμμα περιήγησης στη γλώσσα που προτιμάτε.

Οι πληροφορίες του Top10Supps συλλέγονται


Συλλέγουμε διάφορα είδη πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για την παροχή και βελτίωση της Υπηρεσίας μας.

Θέλουμε να καταλάβετε ακριβώς ποιους τύπους δεδομένων και γιατί.

Αρχικά, ας δηλώσουμε τι δεν συλλέγουμε. Δεν ζητάμε ή επεξεργαζόμαστε το δικό σας:

  • Φυλή ή εθνοτική καταγωγή
  • Πολιτικές απόψεις
  • Θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις
  • Συμμετοχές συνδικαλιστικών οργανώσεων
  • Γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα
  • Υγεία ή θνησιμότητα
  • Σεξουαλική ζωή ή σεξουαλικό

Προσωπικές πληροφορίες

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαφή ή την αναγνώρισή σας ("Προσωπικές Πληροφορίες"). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση email
  • Cookie και δεδομένα χρήσης

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, διαφημιστικό υλικό ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την παραλαβή οποιωνδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο διαγραφής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνουμε.

Μοναδικά αναγνωριστικά

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας ("Δεδομένα χρήσης"). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σε αυτές τις σελίδες, τα αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα για τις αναφορές σφαλμάτων και τη δραστηριότητα του συστήματος.

Cookies & δεδομένα παρακολούθησης

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και έχουμε κάποιες πληροφορίες. Άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν είναι φάρους, ετικέτες και δέσμες ενεργειών για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν δεχτείτε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Μπισκότα περιόδου σύνδεσης: Χρησιμοποιούμε αυτά για να λειτουργήσουμε την υπηρεσία μας.
  • Προτιμώμενα cookies: Χρησιμοποιούμε αυτά για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookie ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε αυτά για λόγους ασφαλείας.

Γιατί το Top10Supps συλλέγει δεδομένα


Χρησιμοποιούμε τα συλλεχθέντα δεδομένα για διάφορους σκοπούς στην προσπάθεια οικοδόμησης και προσφέροντας καλύτερη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες μας.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε:

  • Παροχή και διατήρηση της Υπηρεσίας μας
  • Να σας ειδοποιήσω για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
  • Να επικοινωνείτε μαζί σας και / ή να παρέχετε υποστήριξη
  • Να συλλέξουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες για να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Παρακολούθηση της χρήσης της υπηρεσίας μας και μέτρηση της απόδοσης
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και συμβάντα που προσφέρουμε, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσετε, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε αυτές τις πληροφορίες

Γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων ΕΕ (ΕΕ) και ΕΟΧ (GDPR)


Σκοπός του GDPR είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων των κατοίκων της ΕΕ.

Εάν είστε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ή τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η Top10Supps.com νομική βάση για τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τις Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο μέσα στο οποίο συλλογή του.

Το Top10Supps.com μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας στοιχεία επειδή:

  • Πρέπει να κάνουμε μια σύμβαση μαζί σας
  • Μας έχετε δώσει την άδεια να το κάνετε
  • Η επεξεργασία είναι στα νόμιμα συμφέροντά μας και δεν παραβιάζεται από τα δικαιώματά σας
  • Να συμμορφωθούν με το νόμο

Δεν χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για να λάβουμε αυτοματοποιημένη απόφαση.

Τα δικαιώματά σας βάσει του GDPR

Ως κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Το Top10Supps.com στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και αν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς: Όποτε είναι δυνατό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας δεδομένων απευθείας στην ενότητα των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Αν δεν μπορείτε να εκτελέσετε οι ίδιοι αυτές τις ενέργειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
  • Το δικαίωμα ένστασης: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  • Το δικαίωμα περιορισμού: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.
  • Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε σας με δομημένη, μηχανικά αναγνώσιμη και συνηθισμένη μορφή.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης: Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, όπου το Top10Supps.com βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού απαντήσετε σε αυτά τα αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Προηγούμενο θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των Προσωπικών σας Δεδομένων, όσον αφορά τη διατήρηση και τη μεταφορά.

Πόσο καιρό διατηρεί τα δεδομένα το Top10Supps


Εκτός από τα προσωπικά αναγνωρίσιμα σχόλια για τις αναρτήσεις, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το όνομα που έχετε μοιραστεί μαζί μας κατά τη διάρκεια της εγγραφής, καθώς και τις πληροφορίες των συνεισφερόντων και των εκδοτών μας, δεν αποθηκεύουμε προσωπικά προσωπικά δεδομένα. Το μεγαλύτερο μέρος γίνεται μέσω υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε όπως το Google Analytics και το Aweber.

Το Top10Supps.com διατηρεί τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, αν μας ζητηθεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να εφαρμόσουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Το Top10Supps.com θα διατηρήσει επίσης τα Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Χρήση Τα δεδομένα διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Για να καταργηθείτε από τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας ή για να σας διαγράψουμε τα σχόλια ή για να καταργήσετε το προφίλ του συνδρομητή σας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας και θα αναζητήσουμε και θα διαγράψουμε τα εν λόγω συγκεκριμένα δεδομένα, αν είναι εντός της ικανότητάς μας να το πράξουμε.

Κοινή χρήση των πληροφοριών σας


Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με εταιρείες, οργανισμούς ή άτομα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ειλικρινά για την πλειοψηφία των επισκεπτών μας, το μόνο που βλέπουμε είναι ένα στατιστικό στοιχείο του Google Analytics. Τίποτα που δεν μπορεί να αναγνωριστεί άμεσα.

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Πληροφοριών, μπορούν να μεταφερθούν σε - και να διατηρούνται σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και επιλέγετε να μας παρέχετε πληροφορίες, λάβετε υπόψη ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Πληροφοριών, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα επεξεργαζόμαστε εκεί. Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, ακολουθούμενη από την υποβολή των πληροφοριών αυτών, αποτελεί τη σύμφωνη γνώμη σας για τη συγκεκριμένη μεταφορά.

Βασικά αυτό σημαίνει ότι οι διακομιστές μας βρίσκονται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μερικά παραδείγματα ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων

Το Top10Supps.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και δεν θα γίνει μεταβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, την ασφάλεια των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών σας πληροφοριών.

Επαγγελματική συναλλαγή

Αν το Top10Supps.com συμμετέχει σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα ειδοποιήσουμε πριν μεταφερθούν τα δεδομένα σας και υπόκεινται σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Γνωστοποίηση για την επιβολή του νόμου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Top10Supps.com μπορεί να υποχρεούται να αποκαλύψει τις Προσωπικές σας Πληροφορίες εάν απαιτείται από το νόμο ή σε απάντηση έγκυρων αιτημάτων από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές απαιτήσεις

Το Top10Supps.com μπορεί να αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία με την πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για:

  • Για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της περιουσίας του Top10Supps.com
  • Για να αποτρέψετε ή να διερευνήσετε πιθανές παραβιάσεις σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο στόχος μας είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατόν λιγότερες προσωπικές πληροφορίες από εσάς, καθώς η φύση της υπηρεσίας μας δεν εξαρτάται από την κατοχή της. Το πλεονέκτημα της υπηρεσίας μας είναι ότι μπορείτε να το δεχτείτε δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψετε πολλά από τα PII σας.

Διατηρώντας τις πληροφορίες σας ασφαλείς


Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι εγγυημένη για το 100% μακροπρόθεσμα.

Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Όσον αφορά τον ιστότοπό μας, λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα ασφαλείας για το backend και το front end. Χρησιμοποιούμε επίσης την ασφάλεια Sucuri. Η σφραγίδα εμπιστοσύνης τους παρέχεται μέσω του προϊόντος AntiVirus της ιστοσελίδας της Sucuri. Η υπηρεσία παρακολούθησης που χρησιμοποιείται σας προσφέρει την ειρήνη ότι ένας ιστότοπος δεν είναι μολυσμένος. Βασικά έβαλαν ένα τείχος προστασίας για να προστατεύσουν έναν ιστότοπο από επιθέσεις όπως:

  • Άρνηση παροχής υπηρεσίας (DoS)
  • Cross Scripting (XSS)
  • Απομακρυσμένη / Τοπική ενσωμάτωση αρχείων (RFI / LFI)
  • SQL Injection (SQLi)
  • και άλλα ευπάθειες λογισμικού.

Πληρώνουμε επίσης μια αρκετά δεκάρα για έναν ειδικό διακομιστή με μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας για να εξασφαλίσουμε ασφάλεια και ταχύτητα.

Μην παρακολουθείτε τα σήματα

Η Πολιτική μας σχετικά με το νόμο της Καλιφόρνια για την ηλεκτρονική προστασία (CalOPPA).

Δεν υποστηρίζουμε το Do Not Track ("DNT"). Η επιλογή Μη παρακολούθηση είναι μια προτίμηση που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να ενημερώσετε τους ιστότοπους που δεν θέλετε να παρακολουθείτε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μη παρακολούθηση, μεταβαίνοντας στη σελίδα Προτιμήσεις ή Ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού σας.

Παροχείς υπηρεσιών τρίτων μερών


Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εταιρείες και ιδιώτες τρίτων για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας.

Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών, παρέχουν μια συγκεκριμένη υπηρεσία εκ μέρους μας, εκτελούν υπηρεσίες που σχετίζονται με την υπηρεσία ή μας βοηθούν στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένες να μην τις αποκαλύψουν ή να χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Για παράδειγμα, η AWeber αποθηκεύει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα σας (εάν παρείχατε).

Analytics

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google που παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέχθηκαν για να δημιουργήσει συμφραζόμενα και να προσωποποιήσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να έχετε κάνει τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google για το απόρρητο και τους όρους: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους


Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς.

Εάν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτου μέρους.

Διαφημιστικοί εταίροι και συνεργάτες

Μερικοί από τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies και web beacons στον ιστότοπό μας.

Παρακαλώ δείτε σελίδα γνωστοποίησης για έναν πλήρη κατάλογο διαφημιστικών συνεργατών.

Κάθε ένας από αυτούς τους διαφημιστικούς συνεργάτες έχει τη δική του πολιτική απορρήτου για τον ιστότοπό του.

Αυτοί οι διακομιστές διαφημίσεων ή δίκτυα διαφημίσεων τρίτου μέρους χρησιμοποιούν τεχνολογία στις αντίστοιχες διαφημίσεις και συνδέσμους που εμφανίζονται στο Top10supps.com και οι οποίες αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβαίνει αυτό. Άλλες τεχνολογίες (όπως cookies, JavaScript ή Web Beacons) μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τα δίκτυα διαφημίσεων τρίτου μέρους του ιστότοπού μας για να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών καμπανιών τους ή / και να προσωποποιήσουν το διαφημιστικό περιεχόμενο που βλέπετε στον ιστότοπο.

top10supplments.com δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτά τα cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτους διαφημιζόμενους.

Η ιδιωτικότητα των παιδιών


Η Υπηρεσία μας δεν προορίζεται για και δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω από την ηλικία του 18.

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης από οποιονδήποτε κάτω από την ηλικία του 18. Αν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Σχετικά με αυτήν την πολιτική


Ενδέχεται να ενημερώνουμε την πολιτική μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων από καιρό σε καιρό.

Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα. δεν θα μειώσουμε τις διαφορές σας σύμφωνα με αυτήν την πολιτική χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Αν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία μας, προτού η αλλαγή γίνει αποτελεσματική και ενημερώσετε την "ημερομηνία έναρξης" στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας:


Σας ευχαριστούμε για την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη σας!

Scroll To Top